ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво20/03/2017

СУГРАЂАНИНУ МАРКУ ПАВЛОВИЋУ ПОТРЕБНА ПОМОЋ

 

ПАЛЕ, 20. МАРТА /СРНА/ - У Спортско–пословном центру "Пеки" на Палама вечерас је одиграна хуманитарна утакмица између Кошаркашког клуба /КК/ "Обилић" Пале и Омладинског КК "Леотар" из Требиња за лијечење четрнаестогодишњег Марка Павловића са Пала.

 


Предсједник Клуба "Обилић" са Пала Младен Копривица рекао је да је оваква утакмица организована и прошле седмице, а вечерас су успјели сакупити око 300 КМ како би помогли да Марко побиједи у "својој утакмици".

Марко Павловић ученик је Основне школе "Пале" и због здравствених проблема упућен је на Универзитетску дјечију болницу у Београд, гдје му је откривена Вилсонова болест која напада јетру.

За једну мјесечну терапију потребно је издвојити 13.000 КМ које његова породица није у могућности да обезбиједи, те због тога моле све добре људе за помоћ.

У прошлој пријатељској утакмици против КК "Гена" из Сарајева, кошаркаши "Обилића" и становници Пала прикупили су више од 780 КМ.

Новчана средства за помоћ Марку могу се уплатити на жиро-рачун отворен код НЛБ банке у КМ: 562-012-81159817-59 на име Слађана Павловић.

Цијена улазнице била је симболичну једну конвертибилну марку, а прикупљена средства биће искориштена за лијечење малог и храброг Паљанина. Ово је била утакмица Четвртог кола Друге лиге Републике Српске.