ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво19/06/2017

ЂОКИЋ УРУЧИО МЕДАЉЕ И ЗАТВОРИО ТУРНИР

 

БАЊАЛУКА, 19. ЈУНА /СРНА/ - Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић уручио је вечерас у Бањалуци медаље и пехар екипи хрватског Фудбалског клуба "Осијек" која је побједник Међународног фудбалског турнира за пионире Меморијал "Душко Ожеговић".

 


Ђокић је, затварајући турнир, честитао учесницима и побједнику на исказаној борбености и оствареном резултату.

Он је истакао да је овај турнир, прије свега, био промоција фудбала, али и дружења и свега што спорт доноси човјеку.

"Спорт нас подстиче да се боримо. Спорт ствара осјећај радости и среће када се слави побједа, али исто тако производи и осјећај горичине када се доживи пораз. Ни једно ни друго не треба да вас понесе", поручио је Ђокић.

Он је нагласио да пораз код спортиста изазива мотивацију да се поново боре за резултате који ће га довестио до успјеха.

"Честитам и организатору овог турнира, Фудбалском клубу `Напријед` који нас дванаести пут окупља у Бањалуци овим дивним поводом да се сјетимо дивног фудбалера и спортског радника Душка Ожеговића", рекао је Ђокић.

Он је увјерен да ће сви који су дошли на турнир у Бањалуку понијети дивне утиске са ове спортске манифестације и из овог града.

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Миленко Савановић уручио је медаље другопласираној екипи, београдској "Црвеној звезди".

На 12. Међународном турниру за пионире Меморијал "Душко Ожеговић", који је у Бањалуци почео 17. јуна, учествовало је осам екипа из Републике Српске, Србије и Хрватске.