ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Занимљивости27/12/2017

"ШУПЉОЗЕМЉАШИ" ТВРДЕ ДА УНУТАР ПЛАНЕТЕ ЖИВЕ ЊЕНИ ЧУВАРИ!

 

ЛОНДОН, 27. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - Све бројна је заједница "шупљоземљаша", односно заговорника теорије да је Земља шупља и да у њеном средишту живе супериорна бића, рачунајући и она који управљају такозваним НЛО-има.

 

Постоји читава заједница оних који вјерују да у шупљој утроби Земље постоји "рајски врт" и да су га настанила "ванземаљска бића" преузевши на себе улогу "чувара планете" који надзиру Земљане да се не би потаманили нуклеарним оружјем - наводи британски "Дејли мејл".

Један од водећих заговорника ове псеудонаучне теорије Родни Клаф тврди да покрет "шупљоземљаша" има на хиљаде сљедбеника и да њихов број непрестано расте.

Он је увјерен у теорију о шупљој Земљи у којој постоји рај са властитим соларним системом, па је 2007. организовао "путовање у средиште земље" кроз један од улаза који се, наводно, налази на Сјеверном полу. Експедиција је, ипак, отказана.

Осим наводног улаза у унутрашњост земље на Сјеверном полу, Клаф и његови сљедбеници тврде да још један улаз постоји и на Хималајима.

"Шупљоземљаши" вјерују да су на исти начин шупљи и Мјесец те остале планете.

Они тврде да су ванземаљци, заправо, становници Земље, скривени у њеном средшту, те да редовно шпијунирају Земљане који живе на површини путем НЛО-а.

"Већина НЛО-а долази из наше планете", тврди Клаф.