ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Тема дана27/12/2017

БОРЕНОВИЋ: СВИ ДА ДАЈУ ДОПРИНОС ЗА ПОМОЋ ОНИМА КОЈИМА ЈЕ НАЈПОТРЕБНИЈА

 

БАЊАЛУКА, 27. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је вечерас у Бањалуци да донаторско вече показује да сви треба да дају свој допринос и помогну колико могу онима којима је помоћ најпотребнија.

 


"Ова акција показује да хуманости нема краја, те да сви заједно треба да се удружимо у хуманости и солидарности", рекао је Бореновић који је у кол центру на хуманитарни број 1411 одговарао на позиве грађана, у оквиру донаторске вечери "С љубављу храбрим срцима".

Он очекује да ће крајњи резултат акције "С љубављу храбрим срцима" показати да има смисла бити дио ових акција, те да је могуће у оваквим активностима ослободити се свих политичких стега.

У Бањалуци се вечерас одржава донаторско вече "С љубављу храбрим срцима", с циљем прикупљања средстава за Фонд солидарности за дијагностику и лијечење обољења, стања и повреда дјеце у иностранству, којем ће предсједник Републике Српске уплатити 400.000 КМ.

Хуманитарни број 1411 биће активан до поноћи, а позивима из фиксне и мобилне мреже компаније "М:тел" дарује се једна КМ за лијечење дјеце у иностранству.

Осмо донаторскио вече организује кабинет предсједника Српске, а концерт, првобитно планиран да се одржи на Тргу Републике, одржава се у Спортској дворани Борик, због најављеног олујног вјетра.

На концерту наступају домаћи и регионални музички извођачи, међу којима су група "Оне три", затим Вања Мишић, Тропико бенд, Саша Ковачевић, Жељко Јоксимовић, те Жељко Самарџић, Мирослав Илић, Дејан Петровић и "Биг бенд".