ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника16/03/2018

У ПОЖАРУ У ХАШАНИМА ПОВРИЈЕЂЕН ВЛАСНИК КУЋЕ

 

КРУПА НА УНИ, 16. МАРТА /СРНА/ - Милорад Јакшић /71/ повријеђен је у пожару који је у Хашанима у општини Крупа на Уни захватио његову кућу, при чему су уништене три просторије.

 

Командир Полицијске станице Крупа на Уни Зоран Кутањац рекао је да је увиђај обавио инспектор противпожарне заштите Полицијске управе Приједор и да је утврђено да је пожар настао непажњом власника приликом ложења ватре у пећи на чврсто гориво.

Повријеђени је превезен до Дома здравља у Доњем Дубовику, а према ријечима директора те установе Маријане Јандрић Коцић, пацијент није витално угрожен и колима хитне помоћи је упућен у Општу болницу Приједор.

Старјешина Територијалне ватрогасне јединице Нови Град Никола Рађеновић рекао је Срни да су ватрогасци дојаву о пожару добили од Јакшићевих комшија око 8.00 часова, а интервенција је завршена око 10.00 часова.

Он каже да је ватра уништила три просторије, али да је спријечено њено ширење на помоћне објекте.

Рађеновић је рекао да су у Хашанима били радници "Електродистрибуције" Нови Град, који су искључили струју, као и припадници Полицијске станице Крупа на Уни који су осигурали мјесто током интервенције.