ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Економија24/04/2018

ЂОКИЋ: УЗОРНА ОПШТИНА КОЈА СЕ СТАЛНО РАЗВИЈА

 

ГРАДИШКА, 24. АПРИЛА /СРНА/ - Министар индустрије, енергетике и рударства Републике Српске Петар Ђокић изјавио је вечерас да је Градишка једна од узорних општина у Републици Српској која из године у годину биљежи стопе раста и развоја.

 

Он је истакао да је то посебно видљиво из резултата које је вечерас представио начелник Градишке Зоран Аџић на свечаној академији поводом Дана општине.

"Локална администрација, предвођена начелником општине, усмјерена је ка борби за напредак и развој општине", рекао је Ђокић новинарима.

Он је навео да се у Градишци сваке године региструју нова предузећа, да постојећа биљеже раст, те да сектор индустријске прераде посебно има тенденцију развоја.

Ђокић је нагласио да ће Влада Републике Српске и Министарство индустрије, енергетике и рударства и убудуће подржавати све развојне активности ове општине, што су чинили и до сада.

"Недавно смо са начелником разговарали о неким конкретним активностима и управо ћемо се тим послом бавити наредних мјесеци, са великим увјерењем да ћемо имати нове резултате", рекао је Ђокић.