ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика12/07/2018

ПОДИЋИ НИВО БЕЗБЈЕДНОСНЕ КУЛТУРЕ

 

БЕОГРАД, 12. ЈУЛА /СРНА/ - Удружење "Част отаџбине" поручило је да је вријеме да српски народ подигне ниво безбједносне културе, да се одбаци у парламенту извјештај о Сребреници са појединачним јавним изјашњавање посланика, као и да се "проведу законски поступци и Трг Крајине доведе у нормално стање".

 

Из Удружења наводе да је вријеме да српски народ схвати да дјеловање "Савеза за промјене, исламске државе Бакира Изетбеговића и енглеских обавјештајаца има за циљ нестанак Републике Српске".

"Што пре схватимо, пре ћемо доћи у позицију да чувамо и сачувамо Републику Српску", истичу у овом удружењу.

Из Удружења наводе да је "доста тргова и претећих бесједа" и да је Републици Српској потребан миран и демократски предизборни процес, а не турбулентна јесен која има за циљ нестанак Српске.

"Шта се јавности поручује са Трга Крајине и у име кога: `избора неће бити?` Да ли због поруке Насера Орића: `да ће бити рата много прије, но што се мисли`. Заблуда је мислити да ове двије поруке нису синхронизоване и да се нешто дешава случајно. Бјежање од одговорности и неприхватање цивилизоване законске политичке борбе Бакирових поданика мора тренутно престати", истиче се у саопштењу.

Из Удружења наводе да су спремни све да учине за Републику Српску "без обзира шта о њима пишу безвриједна пискарала". "Република Српска је наша политичка опција", наведено је у саопштењу.

"Подриње је имало 3.500 цивилних жртава са именом и презименом и са познатим убицама. Нама није потребно да фабрикујемо страхове и тражимо од некога да нешто уради у име нас. Наш циљ је парче слободне српске земље на који зликовци неће моћи крочити", наглашава "Част отаџбине".