ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Избори 201821/09/2018

АНДРИЋ: НА ИЗБОРЕ СА ЈАСНИМ СМЈЕРНИЦАМА ЗА ПОБОЉШАЊЕ ЕКОНОМИЈЕ

 

ШАМАЦ, 21. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Кандидат НДП-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице шест Велимир Андрић истакао је вечерас на предизборној трибини у Доњој Слатини да НДП на изборе излази са јасним програмом за наредни период и јасним смјерницама за побољшање статуса у области економије, пољопривреде и борачких категорија.

 

"Чврсто вјерујем да ће 7. октобра СзП извојевати истинску побједу у Републици Српској и да ћемо ми, као народни посланици из Шамца, имати прилику да свој програм реализујемо у потпуности, да би поправили статус становника општине Шамац", рекао је Андрић на трибини коалиције НДП Драган Чавић-НС-СНС-Слобода.

Потпредсједник НДП-а Ђорђе Милићевић истакао је да велики број окупљених на трибини говори о подршци кандидатима СзП-а, те додао да НДП очекује из Изборне јединице шест један директан мандат.

"НДП на нивоу Српске очекује седам мандата, од чега Изборна јединица три и Изборна јединица шест имају највеће шансе за један директан мандат", додао је он.

Кандидат НДП-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице шест Анка Тутњевић позвала је становнике да гласају за кандидате СзП-а.

"Наш програм усмјерен је на подршку малим, неразвијеним општинама, као што је наша општина, кроз веће подстицаје у привреди и пољопривреди. Тражићемо измјену закона о дјечијој заштити, да би свака незапослена породиља остварила матерински додатак од 405 КМ мјесечно и повећање пензија у висини од 10 одсто", додала је она.