ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника19/03/2019

ПЕT ЛИЦА ОСУМЊИЧЕНО ЗА ЗЛОСTАВЉАЊЕ МАЛОЉЕTНИКА

 

ДОБОЈ, 19. МАРТА /СРНА/ - Окружном јавном тужилаштву Добој поднесен је извјештај против пет лица из Tеслића осумњичених да су злостављала малољетно лице због писања графита.

 

Полиција из Tеслића поднијела је извјештај против лица чији су иницијали С.Б. /32/, Ђ.В. /22/, С.Л. /24/, Р.Д. /21/ и П.А. /38/ осумњичених да су 12. марта појединачно и заједно физички напала малољетно лице које је поред основне школе у Теслићу са друштвом исписивало графите, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Они су малољетно лице ставили у пртљажник аутомобила "фијат" и одвезли на једну локацију, а потом аутомобилом "фолксваген шаран" на другу локацију, гдје су му наредили да уђе у контејнер, а затим га фотографисали.

Након што му је један од осумњичених наредио да се креће испред њега, оштећени је искористио тренутак непажње и успио да побјегне, а љекарска помоћ му је указана у Дому здравља Теслић.

Лица С.Б. /32/ и Ђ.В. /22/ осумњичена су за противправно лишење слободе, а С.Л. /24/, Р.Д. /21/ и П.А. /38/ за противправно лишење слободе и наношење тјелесне повреде.