ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника19/03/2019

УХАПШЕН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА КРАЂУ АУТОМОБИЛА И ПРИЈЕТЊЕ

 

ИСТОЧНО САРАЈЕВО, 19. МАРТА /СРНА/ - У Источном Новом Сарајеву ухапшено је лице чији су иницијали Д.Ш. /36/, осумњичено да је украло аутомобил "форд" и упутило озбиљне пријетње по живот члану породице власника возила.

 

Из Полицијске управе Источно Сарајево саопштено је да је лице Д.Ш. ухапшено због сумње да је јуче починило кривична дјела оштећење и одузимање туђе ствари и угрожавање сигурности.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и након документовања предмета против Д.Ш. биће поднесен извјештај за ова кривична дјела.

У општини Источно Ново Сарајево јуче је лице чији су иницијали С.К. /39/ нанијело себи повреде из пиштоља, али није животно угрожено.

Припадници Полицијске станице Источно Ново Сарајево јуче су извршили увиђај на лицу мјеста у Спасовданској улици, гдје је лице С.К. нанијело себи повреде из ватреног оружја, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Повријеђено лице је превезено у Болницу "Србија" ради указивања љекарске помоћи, гдје је констатовано да није животно угрожено.