ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Култура22/03/2019

ОДИГРАНА ПРЕДСТАВА "ИДЕАЛНА ПОЛОВИНА"

 

ПРЊАВОР, 22. МАРТА /СРНА/ - Београдски глумци Олга Одановић, Анастасија Мандић, Вучић Перовић и Милан Калинић извели су вечерас у Прњавору позоришну представу "Идеална половина" поводом обиљежавања 24. марта - Дана општине.

 

Одановићева, која у представи игра улогу мајке, каже да је у данашње вријеме веома тешко наћи идеалну половину, односно сродну душу.

"Мислим да људи данас, због посла и других обавеза, немају довољно времена да се посвете једни другима, да пронађу некога ко им одговара. Генерално, ова представа се бави људима који траже сродну душу, али и начином на који ти људи живе и специфичним односом мајке и сина", рекла је Одановићева Срни.

Она каже да је представа урнебесна комедија која тематски говори о четворо људи, различитог старосног доба, који упадају у неочекиване животне ситуације.

"Прича је питка. Свако ко је вечерас седeо у публици сигурно се идентификовао са неким од ликова на сцени, јер су реплике које изговарамо у представи препознатљиве, аутентичне, животне, скоро на нивоу документарности", рекла је Одановићева.

Глумац Милан Калинић каже да људи воле ову представу јер у њој могу пронаћи себе и препознати своје свакодневне проблеме, посебно због чињенице да се о томе говори на духовит начин.

Он сматра да није лако наћи идеалну половину у животу и да је онај ко у томе успије срећан човјек.

Представа "Идеална половина" биће одиграна 26. марта у Бијељини у оквиру позоришног фестивала "Дани комедије".