ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Економија19/04/2019

ЗАЈЕДНИЧКИ ДО НАЈБОЉИХ НАЧИНА ЗА РАЗВОЈ СЕМБЕРИЈЕ

 

БИЈЕЉИНА, 19. АПРИЛА /СРНА/ - Министар трговине и туризма Републике Српске Драгица Ковач изјавила је данас у Бијељини да је на састанку са градским руководством договорена боља комуникације с циљем заједничког налажења најбољих начина за развој трговине, туризма и цјелокупне привреде семберске регије.

 

"Бијељина има пуно туристичких потенцијала и заједнички треба даље да радимо на унапређењу понуде и њене промоције", рекла је Ковачева Срни.

Она је као туристички потенцијал Семберије навела бањски, ловни, еко и етно, као и вјерски туризам, уз транзитни и туризам везан за гастрономију у области која је позната по производњи здраве хране.

На састанку у Градској управи Ковачева је присуствовала потписивању уговора о сарадњи туристичких организација Републике Српске и Војводине, која је партнер бијељинског Сајма туризма и гастрокултуре.

Након састанка са градоначелником Мићом Мићићем Ковачева ће у 13.00 часова свечано отворити Сајам туризма и гастрокултуре на градском тргу који је ове године окупио 110 излагача из земље и региона.