ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Економија12/06/2019

У САРАЈЕВУ ОТВОРЕНА НОВА ПОСЛОВНИЦА, СТОТА У БиХ

 

САРАЈЕВО, 12. ЈУНА /СРНА/ - Рајфајзен банка отворила је данас у сарајевском насељу Циглане стоту пословницу у БиХ, како би што више била доступна својим клијентима.

 

Предсједник Управе Рајфајзен банке Карлхајнц Добниг рекао је да је фокус банке на пружању брзе и флексибилне услуге, водећи рачуна да клијенти треба да уложе минималан напор у пословању с банком.

"Стратешка оријентација банке је повећати ефикасност и утицај пословања у различитим сегментима - желимо понудити наше услуге како кроз дигиталне канале, тако и кроз распрострањену мрежу пословница и банкомата широм земље", истакао је Добниг.

Он је додао да ова банка неће наплатити накнаду за обраду кредита свим клијентима који су на дан свечаног отворења аплицирали за кредит у било којој од Рајфајзенових пословница у земљи, а што је један од начина да се банка захвали својим клијентима за повјерење.

Свечаном отварању пословнице присуствовали су бројни клијенти, пословни партнери, представници медија, те запослени у Рајфајзен банци, док су врпцу пресјекли чланови Управе банке Карлхајнц Добниг и Мирха Хасанбеговић, те амбасадор Аустрије у БиХ Улрике Хартман, чиме је званично обиљежен почетак рада нове пословнице.