ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво14/06/2019

МЛАДИ ДОНИРАЛИ КЊИГЕ БИБЛИОТЕКАМА

 

БАЊАЛУКА, 14. ЈУНА /СРНА/ - Градски одбори Савјета младих ПДП-а у Бањалуци, Бијељини, Брчком, Зворнику, Источном Сарајеву и Добоју током данашње акције донирали су књиге библиотекама на подручју својих градова.

 

Предсједник Савјета младих ПДП-а Стефан Гаврић рекао је да су овом акцијом жељели дати мали допринос повећању књижног фонда библиотека, саопштено је из ПДП-а.

"Знање и искуство које добијамо сваком новом прочитаном књигом је оно што нам нико не може одузети. Наши чланови су прикупили књиге које смо данас донирали библиотекама и наставићемо са оваквим и сличним акцијама у којима пажњу посвећујемо образовним и културним установама", истакао је Гаврић.

Он је додао да су у неким градовима подршку акцији својим учешћем дале и представнице Форума жена ПДП-а.

Млади ПДП-а у Брчком, Зворнику и Добоју донирали су књиге библиотекама основних школа, у Бијељини су књиге дониране Народној библиотеци "Филип Вишњић", у Бањалуци библиотеци Дома за дјецу и омладину без родитељског старања "Рада Врањешевић", док су млади ПДП-а из Источне Илиџе и Пала књиге поклонили Матичној библиотеци Источно Сарајево.