ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Економија24/06/2019

ВИШКОВИЋ У РАДНОЈ ПОСЈЕТИ БИЈЕЉИНИ

 

БАЊАЛУКА, 24. ЈУНА /СРНА/ - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић боравиће данас у радној посјети Бијељини, гдје ће се састати са градоначелником Мићом Мићићем, привредницима бијељинске регије, обићи предузеће "Орао" и разговарати са вршиоцем дужности директора Јавне установе "Воде Српске" Мирославом Миловановићем.

 

Састанак са градоначелником Мићићем предвиђен је у 9.30 часова у Градској управи, након чега ће зајено у 10.30 часова обићи Пословно-индустријску зону два, најављено је из Бироа Владе Републике Српске за односе са јавношћу.

Сниматељима и фотографима биће омогућено снимање кадрова на почетку састанка у Градској управи и током обиласка индустријске зоне, а изјаве за медије су предвиђене у 10.45 часова у индустријској зони у близини погона предузећа "Ерић" у изградњи.

Посјета Вишковића Акционарском друштву за производњу и ремонт "Орао" планирана је у 11.00 часова.

Сниматељима и фотографима биће омогућено снимање кадрова током обиласка, док су изјаве за медије предвиђене по завршетку посјете.

Састанак Вишковића и Миловановића предвиђен је у 12.00 часова у просторијама Јавне установе "Воде Српске".

Сниматељима и фотографима биће омогућено снимање кадрова на почетку састанка.

Састанак премијера са привредницима из бијељинске регије предвиђен је у 14.00 часова у хотелу "Рас" у Етно селу "Станишићи".

Сниматељима и фотографима биће омогућено снимање кадрова на почетку састанка, а изјаве за медије су предвиђене прије почетка састанка.