ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Економија12/07/2019

НАЈАВЉЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА ТРЕБИЊСКЕ БОЛНИЦЕ

 

ТРЕБИЊЕ, 12. ЈУЛА /СРНА/ - Предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик у разговору са градоначелником Требиња Мирком Ћурићем истакао је да ће сви будући пројекти на подручју овог града имати његову пуну подршку, али и подршку институција Републике Српске, те најавио реконструкцију требињске опште болнице.

 

Додик је истакао да ће Требиње увијек имати подршку јер овај град има способно руководство са много енергије.

"Они су се приближили људима, граде инфраструктуру, обнављају индустрију, подижу квалитет туристичких услуга и зато Требиње не може да стане, мора да иде даље", рекао је Додик новинарима.

"Већ сљедеће године овдје ћемо радити реконструкцију болнице", навео је Додик.

Ћурић је рекао да је почаствован посјетом српског члана Предсједништва БиХ.

"Град Требиње предњачи међу локалним заједницама у Српској у програмима подршке породици и другим пројектима захваљујући Влади Српске, али и Влади Србије", нагласио је Ћурић.

Он је рекао да градска управа има велики број планираних пројеката које ће реализовати уз подршку институција Српске, која ни до сада није изостала.

Додик и Ћурић су на данашњем састанку у Требињу разговарали о актуелним и будућим пројектима на подручју овог града.

Састанку у кабинету градоначелника присуствовали су и генерални директор "Електропривреде Републике Српске" Лука Петровић, директор "Хидроелектрана на Требишњици" Гордан Мишељић, те други требињски функционери.

Прије посјете Требињу, Додик се у Мостару састао са лидером ХДЗ-а БиХ Драганом Човићем.