ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво15/07/2019

УЧЕНИЦИМА ГЕНЕРАЦИЈЕ И ПРОФЕСОРИМА НАГРАДЕ И ЗАХВАЛНИЦЕ

 

БИЈЕЉИНА, 15. ЈУЛА /СРНА/ - Градоначелник Бијељине Мићо Мићић уручио је данас захвалнице и новчане награде ученицима генерације основних и средњих школа и просвјетним радницима.

 

Мићић је, на пријему за 20 ученика генерације основних и средњих школа, за 23 ученика који су освајали награде на такмичењима, те за 23 наставника и професора, нагласио да је улагање у младе људе најбоља инвестиција.

"Захвални смо нашим младим суграђанима што својим трудом и радом, на најбољи начин представљају свој град. Одлично уче, постижу запажене успјехе на републичким и савезним такмичењима, а захвалност дугујемо и просвјетним радницима који посвећено раде свој посао", рекао је Мићић на пријему.

Међу ученицима је био и студент генерације Брано Хаџи Стевић, који је потписао уговор о приправничком стажу у Градској управи.

"Дипломирао сам на Правном факултету, студирао сам оно што сам волио и трудио сам се да сваки испит научим за најбољу оцјену. Спреман сам за праксу и ускоро очекујем посао, а највише бих волио да радим на факултету", рекао је Хаџи Стевић новинарима.

Награђена ученица основне школе Славица Чобић нагласила је да је задовољство кад знате да је труд и рад примијећен и награђен.

"Наставићу школовање у Музичкој школи, а жеља ми је да будем наставник хармонике", рекла је дванаестогодишња Славица.

Награђена професорица математике у Гимназији "Филип Вишњић" Милица Максимовић рекла је да је задовољна што ради са младим људима.

"Већ дуже вријеме радим са такмичарима и постигли смо запажене резултате на регионалним, републичким и државним такмичењима, а осим припрема за такмичења организујемо и љетњу школу математике под покровитељством Града Бијељина и Педагошког завода Републике Српске", рекла је Максимовићева.