ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво23/07/2019

У БАЊАЛУЦИ САСTАНАК О САНАЦИЈИ КОНTАМИНИРАНОГ ЗЕМЉИШTА

 

БАЊАЛУКА, 23. ЈУЛА /СРНА/ - У Бањалуци ће данас бити одржан други састанак представника институција с циљем дефинисања мјера у вези са санацијом контаминираног земљишта у бањалучкој Пословној зони "Инцел".

 

Састанку ће присуствовати представници Градске управе Бањалука, на челу са градоначелником Игором Радојичићем, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Борис Пашалић, представници Министарства здравља и социјалне заштите Српске, као и Републичке управе за инспекцијске послове.

Састанку ће присуствовати и директори Института за заштиту и екологију, Института за јавно здравство Српске, Пољопривредног института, Фонда за заштиту животне средине и енергетску ефикасност и Пословне зоне Бањалука, те представници УНДП-а БиХ.

Састанак је заказан за 12.00 часова у Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске, најављено је из овог министарства.

Сниматељима и фото-репортерима биће омогућено снимање кадрова и фотографисање на почетку састанка, а изјаве су предвиђене у 13.30 часова.