ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника05/08/2019

ПОЛИЦИЈА РАСВЈЕТЉАВА ИНЦИДЕНТ У ПОЖАРНИЦИ

 

ТУЗЛА, 5. АВГУСТА /СРНА/ - Полиција расвјетљава случај када је непознато лице пуцало из ватреног оружја испред православне цркве у насељу Пожарница, код Тузле, потврђено је данас Срни у Министарству унутрашњих послова /МУП/ Тузланског кантона.

 

Полиција је у петак, 2. августа, у 22.30 часова запримила пријаву да је у Пожарници непознато лице пуцало из ватреног оружја, те да није било повријеђених лица, нити је на објекту причињена материјална штета.

Полиција је извршила увиђај, а о свему је обавијештен кантонални тужилац.

Непознати мушкарац пуцао је испред цркве у тузланском приградском насељу Пожарница приликом прославе Светог пророка Илије, наочиглед свештенства, окупљених вјерника и полиције Тузланског кантона, а потом се удаљио, речено је Срни у Завичајном удружењу Тузлака у Бијељини.

Мушкарац је у петак увече дошао аутомобилом, испалио рафал у ваздух док је трајао црквено-народни збор, а потом се удаљио магистралним путем према Бијељини.

У Удружењу наводе да се већина вјерника, који су на прославу у завичај дошли са малом дјецом, одмах отишли својим кућама у Бијељину, гдје живе након што су избјегли из Пожарнице.

"Црквени збор након овог жалосног чина је завршен", рекли су у овом удружењу.