ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Тема дана06/09/2019

ДАНАС О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О СОЦИЈАЛНОЈ ЗАШТИТИ

 

БАЊАЛУКА, 6. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Влада Републике Српске разматраће данас Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о социјалној заштити.

 

На предложеном дневном реду је и Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о дјечијој заштити, најављено је из Бироа Владе за односе са јавношћу.

Предложено је и разматрање Стратегије управљања дугом Републике Српске за период 2019-2022, као и информације о реализацији пројекта Свјетске банке у области пољопривреде и потреби новог кредитног задужења.

Биће разматране и информације о реализацији оперативног гранта, те о реализацији уговора о удруживању средстава за пројекат "Интегрисани програм подршке за реинтеграцију повратника на основу Споразума о реадмисији - фаза три".

Међу предложеним тачкама дневног реда су и извјештај о пословању "Аеродрома Републике Српске", као и приједлог одлуке о измјени одлуке о броју редовних студената који се уписују у прву годину првог и другог циклуса студија у академској 2019/20. години на јавним високошколским установама.

Биће разматран и приједлог одлуке о утврђивању општег интереса ради изградње источне трибине и помоћног терена у оквиру комплекса стадиона
"Радник" у Бијељини.

Почетак сједнице заказан је за 10.00 часова када ће сниматељима и фотографима бити омогућено снимање кадрова и фотографисање.

Након сједнице предвиђена је конференција за новинаре од 12.30 часова у прес- центру Владе Српске, а биће објављено и саопштење.