ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво10/09/2019

У ЧЕТВРТАК ОБИЉЕЖАВАЊЕ 100 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА

 

БИЈЕЉИНА, 10. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Бијељинска Гимназија "Филип Вишњић" обиљежиће у четвртак, 12. септембра, велики јубилеј - 100 година постојања.

 

Централна манифестација је свечана академија "100 година Гимназије" која ће бити одржана у Центру за културу "Семберија", а планирано је и отварање изложбе посвећене овом јубилеју, те уручење захвалница свима који су допринијели и доприносе раду ове школе.

Директор Гимназије Владимир Шавија позвао је све заинтересоване грађане да дођу на академију и изразио увјерење да ће Центар за културу бити мали да прими све који би жељели доћи на ову свечаност.

"Биће то прилика да се подсјетимо историјских детаља, тренутака, да евоцирамо успомене на гимназију некад и сад", рекао је Шавија новинарима.

Поводом вијека бијељинске Гимназије, у четвртак, 19. септембра, биће представљена поштанска маркица са логом Гимназије која ће бити пуштена у промет тог дана.

Гимназију "Филип Вишњић" Бијељина до сада је завршило 15.000 ученика, од којих су многи данас успјешни и остварени људи у струци.

Данас ову школу похађа 840 ученика распоређених у 32 одјељења.


 

 

Улогујте се
Корисник:
Лозинка: