ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Економија22/09/2019

ПРВИ СТАН ИДЕ БАЊАЛУЧАНИНУ ИГОРУ ДАЧЕВИЋУ

 

БАЊАЛУКА, 22. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Игор Дачевић из Бањалуке добитник је првог стана у наградној игри "10 рачуна изброји и стан освоји", коју организују Влада Републике Српске с циљем сузбијања сиве економије.

 

Ријеч је о двособном стану, површине 53,15 метара квадратних, који се налази у новоградњи у Улици Карађорђева у Бањалуци.

Осим стана, извучено је и пет ваучера у вриједности од 500 КМ које добитници могу потрошити у продајним објектима "Бинго", пет добитника ваучера од 500 КМ, те по један добитник ваучера од 1.000 и 2.000 КМ, које ће срећни власници имати прилику да замијене за робу у пословницама "М:тела".

Извлачења награда одржано је вечерас у директном ТВ преносу у програму Радио-телевизије Републике Српске.

У највећој наградној игри у Републици Српској, коју Влада Српске организује у сарадњи са Удружењем економиста "Свот", до сада је пристигло око 1,2 милиона коверти.

Добитник другог стана у овој наградној игри, која је почела 15. јула, биће познат 29. септембра, трећег 6. октобра, а четвртог 13. октобра, до када грађани могу слати коверте.

Све коверте које не буду извучене у првом колу, остају и учествују и у свим наредним извлачењима.

Трошак плаћања пореза на добитак за стан сносиће Влада Републике Српске, а Нотарска комора Српске сносиће трошкове преписа и књижења стана.


 

 

Улогујте се
Корисник:
Лозинка: