ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво08/11/2019

БРОЈНИ ПРОЈЕКТИ РЕАЛИЗОВАНИ АНГАЖМАНОМ ДНС-а

 

КОЗАРСКА ДУБИЦА, 8. НОВЕМБРА /СРНА/ - Предсједник Општинског одбора ДНС-а Козарска Дубица Дарко Бањац рекао је данас да ова странка има добре резултате и да ће, захваљујући јединству и слози, тако бити и у наредном периоду.

 

"Суштина је да су многи пројекти у Козарску Дубици дошли ангажманом ДНС-а и у наредна два три мјесеца ћу са руковоством Општинског одбора странке обићи предузећа којим руководи кадар ДНС-а јер сматрам да те фирме морају добро да раде", рекао је Бањац новинарима поводом обиљежавања Светог Димитрија крсне славе ДНС-а - Митровдана.

Бањац је истакао да предстоји рад на стварању јаке и економски самоодрживе Републике Српске, што је основни циљ ДНС-а.

"Предстоје нам избори и морамо грађанима показати да смо фирме које води ДНС поставили `на ноге`, да послују позитивно и да могу кренути напријед", рекао је Бањац.

Он је најавио да ће се и даље трудити да многи пројекти дођу у Козарску Дубицу.

"Потрудићемо се да заједно са нашим коалиционим партнерима градимо Козарску Дубицу на начин да грађани остају овдје и да реализујемо важне пројекте за нашу општину", рекао је Бањац.

Крсна слава ДНС-а Митровдан обиљежена је славским обредом који је приређен у просторијама ДНС-а у Козарској Дубици, у присуству свештенства, руководства и чланова странке.