ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика08/11/2019

АНА ПИЛИПОВИЋ ПРЕДСЈЕДНИЦА АКTИВА ЖЕНА

 

КОЗАРСКА ДУБИЦА, 8. НОВЕМБРА /СРНА/ - Ана Пилиповић изабрана је вечерас за предсједника Актива жена Општинског одбора Уједињене Српске у Козарској Дубици.

 

"Основни циљ нашег дјеловања биће ангажовање жена у самој странци и њихов допринос стварању страначке инфраструктуре, јер је Уједињена Српска релативно нова странка, која још увијек нема умрежену инфраструктуру", изјавила је Пилиповићева.

Она је изразила очекивање да ће на сљедећим локалним изборима Актив жена дати значај допринос добрим изборним резултатима.

Предсједник Актива жена Уједињене Српске Мирела Кајкут Зељковић изјавила је новинарима да је веома поносна јер је Изборна скупштина у Козарској Дубици окупила велики број дама, које су у тој локалној заједници препознале рад Уједињене Српске.

"У великом смо процесу формирања Актива жена широм Републике Српске и биљежимо велики одзив жена", рекла је Зељковићева.

Она је нагласила да ће новоформирани Актив жена у Козарској Дубици имати велику подршку, уз организовање бројних активности које ће бити занимљиве широј јавности, а односе се на очување здравља, те проблеме у вези са насиљем у породици.

Изборној скупштини присуствовали су и потпредсједник Уједињене Српске Маринко Драгишић, предсједник Општинског одбора у Козарској Дубици Мирко Tуфегџија, бројни чланови и симпатизери странке.

Изборној скупштини Актива жена није присуствовао предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић иако је то било најављено.