ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника15/11/2019

УХАПШЕНО ОСАМ ЛИЦА ЗБОГ ДРОГЕ

 

БАЊАЛУКА, 15. НОВЕМБРА /СРНА/ - У полицијској акцији кодног назива "Мерлин 2" ухапшено је осам лица и то Петар Суботић, Миладин и Слађана Видачковић, Расим Хајдер, Памела Дукић и Раде Крстановић у Градишци, Ведран Tривић у Бањалуци и у Емир Спахалић у Приједору, сазнаје Срна.

 

Начелник Одјељење за односе са јавношћу Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске Мирна Миљановић рекла је раније данас Срни да су на подручју Бањалуке, Градишке и Приједора у току претреси на више локација, те да је неколико лица ухапшено због неовлаштене производње и промета опојних дрога.

Миљановићева је нагласила да припадници Управе за организовани и тешки криминалитет у сарадњи са Полицијског управом Градишка, а уз асистенцију полицијских управа Бањалука и Приједор спроводе оперативну акцију кодног назива "Мерлин 2".

"Акција је усмјерена на разбијање организоване криминалне групе која се бавила неовлаштеном производњом и прометом опојних дрога на подручју Бањалуке, Градишке и Приједора", нагласила је Миљановићева.

Акција се спроводи под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука.