ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника06/12/2019

УХАПШЕНО ЛИЦЕ КОЈЕ ЈЕ У ЈАНУАРУ УБИЛО КОЊА

 

БАЊАЛУКА, 6. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - Службеници Полицијске управе Бањалука идентификовали су и ухапсили лице чији су иницијали Б.Т, због сумње да је у јануару у бањалучком насељу Барловци из ватреног оружја усмртио коња.

 

Полицијски службеници јуче су предузимњем оперативних мјера и радњи идентификовали ово лице, које је осумњичено да је извршило кривична дјела мучење и убијање животиња и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

"Полицијски службеници дошли су до сазнања да наведено лице посједује нелегално оружје, а том приликом су пронађени и одузети пиштољ, ловачка пушка и ловачки карабин са припадајућом документацијом, као и оружје за које Б.Т. не посједује документацију - малокалибарска пушка са оптиком и пригушивачем, аутоматска пушка, ваздушна пушка, полуаутоматска пушка са скраћеном цијеви и више комада муниције", наведено је у саопштењу.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а по комплетирању и документовању предмета против осумњиченог лица ће у редовној процедури бити достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима.