ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника20/01/2020

УХАПШЕН ЉЕКАР Д.Г, У ТОКУ УЗИМАЊЕ ИЗЈАВА ОД СВЈЕДОКА ЗАПОСЛЕНИХ У УКЦ-у

 

БАЊАЛУКА, 20. ЈАНУАРА /СРНА/ - Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука лишили су слободе једно лице и то љекара чији су иницијали Д.Г. због сумње да је у Универзитетском клиничком центру Републике Српске обљубило немоћно лице, те да је у току испитивање свједока с циљем прикупљања информација и документовања кривичног дјела, потврђено је Срни у Министарству унутрашњих послова /МУП/ Српске.

 

"У својству свједока саслушавају се лица запослена у овој здравственој установи која су радила у протекла 24 часа, а све мјере и радње проводе се под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука", нагласили су у МУП-у Српске.

Срна сазнаје да су припадници бањалучке полиције ухапсили начелника Клинике за анестезију и интензивно лијечење Универзитетског клиничког центра Републике Српске љекара Дарка Голића због сумње да је починио обљубу над пацијентом, 36-годишњим младићем.

Раније данас из Полицијске управе Бањалука саопштено је да су припадници полиције ухапсили лице чији су иницијали Д.Г. због сумње да је у Универзитетском клиничком центру Републике Српске обљубило немоћно лице.

У саопштењу се наводи да ова управа у координацији са Окружним јавним тужилаштвом Бањалука предузима оперативне и истражне радње с циљем расвјетљавања околности кривичног дјела.

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука запримили су данас пријаву да је у Универзитетском клиничком центру Републике Српске извршено кривично дјело обљуба над немоћним лицем.