ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика20/02/2020

МИЋИЋ: СА СВИМА ПРЕГОВАРАМО, СА ВРХОМ СДС-а ДОГОВАРАМО

 

БИЈЕЉИНА, 20. ФЕБРУАРА /СРНА/ - Предсједник Градског одбора СДС-а Бијељина Мићо Мићић изјавио је данас да о могућим коалицијама на локалном нивоу уочи избора са свима преговара, а са врхом своје странке се договара.

 

"Све су опције отворене", рекао је Мићић на конференцији за новинаре у сједишту странке у Бијељини.

Он је додао да је бијељински одбор СДС-а јак и јако битан и жели да настави одговорну политику према суграђанима.

На питање да ли има допуштење врха СДС-а за разговоре са свим политичким странкама у граду о коалицији за локалне изборе, Мићић је рекао да је то јасно из ранијих закључака Предсједништва СДС-а о овој теми и поновио да са свима преговара, а са својом странком договара.

"У том смислу јуче сам се договарао са предсједником СДС-а Мирком Шаровићем, постоје одређени кораци, тако да су све опције отворене", додао је Мићић.

Мићић је подсјетио на обавезу свих локалних одбора СДС-а да у року од 10 дана направе приједлоге коалиција, са ким могу причати за наредне изборе, те оцијенио да је управо вријеме да се о томе размишља.

Он је нагласио да никада неће напустити СДС.

"Оно што наши посланици раде, критикујући врх власти, али и подржавајући пројекте који су добри, као што је ауто-пут, то народ препознаје, а ми у Бијељини очекујемо велике пројекте и то је нешто што је много битније од онога што неки људи покушавају да направе са причом да ће неко издати, да је неко издајник", рекао је Мићић.

Он је додао да је Градски одбор СДС-а на правом путу да заједничким снагама иде, не у политичку борбу, него у борбу за пројекте и грађане и да за то имају пуну подршку шире друштвене заједнице и великог броја политичара.

"Поштоваћемо све одлуке Предсједништва СДС-а и Главног одбора странке, али покушавамо да ми будемо овдје своји на своме, да радимо најбоље у интересу наших грађана, а показали смо да то знамо", закључио је Мићић.

Градском одбору СДС-а Бијељина данас је пришао одборник у Скупштини града Љубиша Петровић, који је до сада дјеловао независно.

Мићић је оцијенио да се његовим враћањем у СДС јача ова странка у граду, а Петровић је најавио да ће водити друштвено одговорну политику у најбољем интересу суграђана.