ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Тема дана06/03/2020

ДАНАС О ПРИЈЕДЛОГУ ЗАКОНА О ЗАШТИТИ МЕНТАЛНОГ ЗДРАВЉА

 

БАЊАЛУКА, 6. МАРТА /СРНА/ - Влада Републике Српске разматраће на данашњој сједници у Бањалуци Приједлог закона о заштити менталног здравља, као и Приједлог стратегије развоја менталног здравља у Српској за период 2020-2030. године.

 

На дневном реду је и разматрање Нацрта закона о факторингу, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

На сједници би требало да буде разматрана информација о одржавању четвртог састанка Пододбора за транспорт, енергију, животну средину и регионални развој између ЕУ и БиХ, са нацртом документа за дискусију за четврти састанак Пододбора за транспорт, енергију, животну средину и регионални развој између ЕУ и БиХ.

Планирано је и разматрање приједлога рјешења о именовању представника институција Републике Српске који ће учествовати на четвртом састанку Пододбора за транспорт, енергију, животну средину и регионални развој између ЕУ и БиХ.

Влада би требало да разматра и информацију о буџетској контроли босанскохерцеговачке жељезничке јавне корпорације, те информацију о управљању и пословању Инвестиционо‐развојне банке Републике Српске са приједлозима за унапређење.

Сниматељима и фото-репортерима биће омогућено снимање кадрова на почетку сједнице која је заказана за 10.00 часова.

Након сједнице, у прес-центру Владе Републике Српске биће одржана конференција за новинаре, о чијем термину ће јавност бити обавијештена, а биће објављено и саопштење.