ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Вирус Корона26/03/2020

КУЋНУ ИЗОЛАЦИЈУ НИЈЕ ПОШТОВАЛО 11 ЛИЦА

 

БАЊАЛУКА, 26. МАРТА /СРНА/ - Министарство управе и локалне самоуправе Републике Српске објавило је данас имена 11 лица за која је у протекла 24 часа утврђено да су прекршила мјере кућне изолације.

 

На списку су Далибор Марић, Раденко Кнежевић и Никола Бојић из Кнежева, Јовица Петровић из Бањалуке, Драгомир Нађ из Добоја, Небојша Самарџић и Гордана Угреновић Сукара из Градишке, Харис Алибеговић из Модриче, Хусеин Ваљевац из Угљевика, Младен Малешевић из Челинца и Дражен Иванић из Теслића.

У посљедњих 24 часа на подручју Републике Српске је контролисано 3.241 лице за мјере кућне изолације, те је утврђено да 11 лица није поштовало ту мјеру због чега су им изречене прекршајне казне.

"До сада је контролисано 20.114 лица за мјере кућне изолације од чега њих 191 ову мјеру није поштовало", наводе из Министарства управе и локалне самоуправе Српске.

Надлежне службе провјеравају да ли сва лица којима је одређена мјера кућне изолације због вируса корона бораве у изолацији, а они који крше ту обавезу суочавају се са казнама и јавним објављивањем имена.