ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Вирус Корона03/04/2020

ФИРМА "ЈУНИОР" ДОНИРАЛА ДЕСЕТ ПАКЕТА ПОМОЋИ СТАРИЈИМ ЛИЦИМА

 

СОКОЛАЦ, 3. АПРИЛА /СРНА/ - Соколачка фирма "Јуниор" донирала је данас десет пакета основних прехрамбених артикала за старија лица у удаљеним селима на подручју ове општине, рекли су Срни у локалном Волонтерском центру.

 

Власник фирме "Јуниор" Благоје Маловић рекао је новинарима да су пакети намијењени старијим лицима у удаљеним селима која не могу да дођу у куповину основних животних намирница и вјерује да ће им ова помоћ добро доћи у овом тешком времену.

"Ово је прва помоћ из `Јуниора`, а уколико криза дуже потраје биће их још у складу са нашим могућностима", најавио је Маловић.

Пакете помоћи за породице у удаљеним селима на подручју општине Соколац уручили су чланови тима Волонтерског центра општине Соколац, који више од десет дана на различите начина помажу старијим и болесним лицима којима је због ситуације изазване актуелим вирусом ограничено кретање.

Фирма "Јуниор" у Подроманији код Сокоца основана је 2001. године, а основна дјелатност јој продаја трактора и осталих пољопривредних машина, као и резервних дјелова за пољопривредне машине.