ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника21/05/2020

УХАПШЕНО ЛИЦЕ ИЗ ШИПОВА ЗБОГ ОМОГУЋАВАЊА УЖИВАЊА МАРИХУАНЕ

 

МРКОЊИЋ ГРАД, 21. МАЈА /СРНА/ - Припадници Полицијске станице Шипово лишили су слободе лице из тог мјеста чији су иницијали Т.К. због основа сумње да је починило кривично дјело омогућавање уживања дроге.

 

"Полицијски службеници Полицијске станице Шипово јуче су у 18.20 часова, приликом обављања редовних послова и задатака, у Улици Раде Марјанца затекли лица из Шипова чији су иницијали Д.К, В.М, Т.К, С.К. и Н.Б. како конзумирају марихуану коју су одбацили приликом наиласка полицијских службеника", наводи се у саопштењу Полицијске управе Мркоњић Град.

У саопштењу се наводи да је на мјесту пронађен одбачени џоинт, у којем се налазила марихуана.

Извршен је преглед аутомобила "пежо" које користи лице чији су иницијали Н.Б, а којим су се ова лица довезла на лице мјеста, а у возилу је пронађена мања количина марихуане.

"Оперативним радом дошло се до сазнања да је пронађена дрога припадала Т.К, који је лишен слободе", наводи се у саопштењу.

О свим околностима и прикупљеним чињеницама обавијештен је дежурни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци, који је наложио да се осумњичени Т.К. након завршене криминалистичке обраде пусти на слободу, а да се по комплетирању предмета у редовној процедури достави извјештај за почињено кривично дјело омогућавање уживања дроге.

"Лицима В.М, Н.Б. и Д.К. уручени су прекршајни налози за почињени прекршај из члана 17 Закона о јавном реду и миру, конзумирање дроге", наведено је у саопштењу.


 

 

Улогујте се
Корисник:
Лозинка: