ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво25/05/2020

ДЕСЕТКА ИЗ ДРУГАРСТВА ЗА БИЛЕЋКЕ МАТУРАНТЕ

 

БИЛЕЋА, 25. МАЈА /СРНА/ - Ученици четвртог један, матуранти билећке Гимназије, данас су другарици из разреда Милици Дошло уручили поклон као знак захвалности за несебичну помоћ и подршку коју им је пружала током школовања.

 

За Милицу имају само ријечи хвале јер је увијек била спремна да им помогне када је то требало, а поклон који су јој данас уручили само је мали знак пажње.

Марија Копривица, Миличина другарица из разреда, испричала је Срни да су сви једногласно прихватили приједлог да Милици уруче поклон.

"Милица је дивна другарица која никада није рекла да не може помоћи, већ је и сама знала кад је некоме била потребна. Она нас је својим понашањем научила шта је истинско пријатељство и солидарност", прича Копривица.

Милица Дошло једна је од најбољих ученица у њиховом разреду, али и у овој генерацији матуараната, која је сва четири разреда завршила са петицама.

Она за Срну каже да ју је лијеп гест њених другара веома обрадовао и изненадио.

"Трудила сам се да им кроз ове четири године изађем у сусрет кад сам год могла. Они су тај труд препознали и одлучили су да ми купе поклон. То је стварно једно лијепо изненађење и дивна успомена која ће ми од њих остати", истиче Милица.