ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика02/06/2020

ЈОВИЋ: РАДОНЧИЋ ЈЕ ИЗУЗЕТАН ПРОФЕСИОНАЛАЦ

 

САРАЈЕВО, 2. ЈУНА /СРНА/ - Замјеник министра безбједности у Савјету министара Недељко Јовић оцијенио је да је ресорни министар Фахрудин Радончић изузетан професионалац, који је настојао да ријеши већину отворених и наслијеђених проблема у чему је, за кратко вријеме, дијелом и успио.

 

Јовић је, коментаришући оставку Радончића, у изјави Срни посебно истакао посвећеност и ангажман Радончића током кризе изазване вирусом корона.

"Не улазећи у разлоге и политичке конотације Радончићеве оставке на функцију министра безбједности у Савјету министара, желим да изразим своје поштовање и захвалност Радончићу за кратку, али врло успјешну сарадњу", рекао је Јовић.

Он је нагласио да нека од тешких питања, попут мигрантске кризе и посљедица епидемије вируса корона, настављају да се рјешавају у складу са законским оквиром и утврђеном политиком.

"Радончићу желим добро здравље, личну срећу и даљи успјех у професионалном ангажману", поручио је Јовић.

Министар безбједности у Савјету министара Фахрудин Радончић информисао је на данашњој сједници чланове Савјета министара да подноси неопозиву оставку на то мјесто. Он је раније данас навео да ће поднијети оставку на функцију министра због политичке разлике у односу на нека стратешка питања између СДА и СББ-а, попут пакистанских миграната и афере "Респиратори".


 

 

Улогујте се
Корисник:
Лозинка: