ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Временска прогноза21/07/2020

НАРЕДНИХ ДАНА НЕСТАБИЛНО ВРИЈЕМЕ

 

БАЊАЛУКА, 21. ЈУЛА /СРНА/ - У Републици Српској ће наредних дана бити нестабилно вријеме, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

 

Сутра ујутру ће бити претежно сунчано и топло, послије подне уз умјерен раст облачности.

На југозападу и западу послије подне је могућа грмљавина и пљусак, а увече на сјеверу уз ријеку Саву, на крајњем сјеверозападу и крајњем сјевероистоку могући су краћи пљускови.

Јутарња температура ваздуха биће од 15 до 20, на југу око 22, а највиша дневна од 25 до 30, на југу до 32 степена Целзијусова.

У четвртак, 23. јула, јутро ће у већини крајева бити сунчано, током дана доћи ће до развоја облачности са запада и нестабилности, уз могућност грмљавине, а понегдје је могућ и пљусак.

Јутарња температура ваздуха биће од 16 до 21, на југу око 23, највиша дневна од 23 до 28, на југу до 32 степена Целзијусова.

У петак, 24. јула, пријеподне ће бити промјенљиво облачно, повремено са пљусковима на сјеверозападу и централном појасу, а током дана нестабилно у већини предјела, уз пљускове и услове за грмљавину.

На југу остаје претежно суво и веома топло, док ће у високој Херцеговини бити услова за пљускове и грмљавину.

Јутарња температура ваздуха биће од 14 до 19, на југу до 22, а највиша дневна од 23 до 28, на југу до 31 степен Целзијусов.

У суботу, 25. јула, биће облачно са кишом у већини крајева, а јачи пљускови очекују се на истоку.

Јутарња температура ваздуха биће од 12 до 17, на југу око 19, а највиша дневна од 22 до 27, на југу до 31 степен Целзијусов.