ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника02/08/2020

УХАПШЕН ВОЗАЧ КОЈИ ЈЕ ПОБЈЕГАО СА МЈЕСТА НЕСРЕЋЕ

 

ГРАДИШКА, 2. АВГУСТА /СРНА/ - Градишка полиција је у мјесту Козинци пронашла и ухапсила Ратка Кутића из Градишке за којег постоје основи сумње да је извршио кривично дјело угрожавање јавног саобраћаја када је погинула бициклиста Ранка Поповић.

 

У саопштењу из Полицијске управе Градишка наводи се да су "полицијски службеници ове управе данас у 12.20 часова у Улици Драгутина Димитријевића Аписа у мјесту Козинци, пронашли и лишили слободе лице Р.К. из Градишке, за које постоје основи сумње да је извршило кривично дјело угрожавање јавног саобраћаја којом приликом је смртно страдало лице Р.П. из Градишке".

"О лишавању слободе наведеног лица обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се лице испита у својству осумњиченог, те да се против њега поднесе извјештај Тужилаштву у редовној процедури због почињеног кривичног дјела угрожавање јавног саобраћаја", додаје се у саопштењу.

Бициклиста Ранка Поповић /58/ из Градишке погинула је у саобраћајној несрећи у мјесту Козинци код Градишке приликом судара са аутомобилом "голф два", којим је управљао Ратко Кутић /61/ из Градишке, а који је потом побјегао са лица мјеста.

Несрећа се догодила синоћ у 20.35 часова у Улици Петра Мркоњића.