ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Вирус Корона06/08/2020

ОБУСТАВИТИ ОДМОРЕ ЧЛАНОВА КРИЗНОГ ШТАБА И МИНИСТАРСТВА ЗДРАВСТВА

 

САРАЈЕВО, 6. АВГУСТА /СРНА/ - Премијер Кантона Сарајево Марио Ненадић наложио је данас предсједници и свим члановима Кризног штаба и запосленима кантоналног Министарства здравства, те директорима и свим члановима управљачких тијела јавно здравствених установа у Кантону Сарајево да обуставе кориштење започетих као и планираних годишњих одмора до даљег.

 

Разлог за ову врсту налога лежи и у чињеници да је посљедњих дана дошло до додатног погоршања здравствено-епидемиолошке ситуације и повећања броја заражених вирусом корона у Кантону Сарајево, саопштено је из кантоналне Владе.

“Сви који се тренутно налазе и користе дане годишњег одмора дужни су се одмах јавити на посао и тиме се ставити на располагање грађанима Кантона Сарајево и Министарству здравства Кантона Сарајево, које организује, координише и надзире спровођење актуелне борбе против ширења заразе вирусом корона, као и опоравак и лијечење свих наших суграђана, који су нажалост, већ обољели од заразне болести ковид 19“, истакао је Ненадић.