ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво12/08/2020

НИЈЕ БИЛО СУКОБА СА ПОЛИЦИЈОМ НЕГО ЈЕ МИГРАНТ БИО НЕЗАДОВОЉАН

 

БИХАЋ, 12. АВГУСТА /СРНА/ - У прихватном центру за мигранте у српском селу Липа код Бихаћа није дошло до сукоба миграната са полицијом и радницима који обезбјеђују овај камп него је један мигрант "изражавао незадовољство" у чему су му се придружиле колеге, рекао је данас Срни портпарол МУП-а Унско-санског кантона Але Шиљдедић.

 

Према његовим ријечима, један мигрант је, ваљајући се по земљи, изражавао своје незадовољство што не може ући у овај прихватни центар, у чему су му се придружиле колеге.

Шиљдедић је објаснио да је овом мигранту био онемогућен улазак у камп, јер су попуњени капацитети овог прихватног центра.

Он је додао да постоје проблеми са овом популацијом и да те проблеме не жели умањивати.

На друштвеним мрежама објављен је снимак из кампа у српском селу Липа на ком се види да мигрант у лежећем положају удара главом од земљу, да га у томе покушавају спријечити и подићи припадници обезбјеђења прихватног центра, те да су их окружили други мигранти.

Поједини медији су објавили овај снимак и истакли да је у прихватном центру за мигранте Липа дошло до новог сукоба миграната са полицијом и радницима за обезбјеђење кампа.