ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Економија14/08/2020

ШИРОМ СРПСКЕ РАДЕ СЕ МНОГИ ОБЈЕКТИ НА ДОБРОБИТ СВИХ ГРАЂАНА

 

ТРНОВО, 14. АВГУСТА /СРНА/ - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић изјавио је данас да се широм Републике Српске раде многи објекти на добробит свих њених грађана.

 

Према његовим ријечима, и они који критикују власти Републике Српске морају да признају да су од Требиња до Новог Града у посљедњих десет и више година видљиви помаци.

"У политици можемо фино причати, али једног дана морате да покаже шта сте оставили иза себе", рекао је Вишковић новинарима у Трнову.

Он је истакао да данашњи састанак са начелницима општина представља редовни састанак са начелницима општина Сарајевско-романијске регије који су из СНСД-а.

"Приближавају се локални избори и причаћемо о томе, о инвестицијама, до сада урађеном, о њиховим плановима за локалне заједнице из којих долазе", рекао је Вишковић.

Вишковић ће се састати са начелницима општина Пале Бошком Југовићем, Трнова Драгомиром Гаговићем, Рогатице Милорадом Јагодићем, Источног Новог Сарајева Љубишом Ћосићем и начелником општине Хан Пијесак Владом Остојићем, а састанку ће присуствовати и посланик у Народној скупштини Наташа Кулашинац и директор Болнице "Србија" у Источном Сарајеву Небојша Шешлија.

Састанак ће бити одржан у Административном центру Владе Српске у Источном Сарајеву са почетком у 13.00 часова, након чега су предвиђене изјаве за медије.

Претходно је Вишковић у Трнову уручио кључеве стамбеног објекта седмочланој породици Станковић, те заједно са начелником Гаговићем отворио фискултурну салу у Основној школи "Свети Сава".