ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво22/09/2020

ЧУБРИЛОВИЋ ЧЕСТИТАО 90 ГОДИНА РАДА НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА

 

БАЊАЛУКА, 22. СЕПTЕМБРА /СРНА/ - Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић честитао је руководству и запосленима у Народном позоришту Српске 90 година постојања и рада, те пожелио да се успјешно изборе са ванредним условима насталим због пандемије вируса корона.

 

Напомињући да се ситуација у вези са појавом вируса одразила и на институције културе, а прије свега на позориште, Чубриловић им је пожелио да се што прије вратите уобичајеном ритму рада и наставе да радују публику новим и квалитетним представама.

"У претходном периоду смо се искрено радовали и били поносни јер је Народно позориште Републике Српске добило неке од најзначајнијих фестивалских награда", навео је Чубриловић.

Предсједник Народне скупштине Српске им је пожелио још много награда на реномираним позоришним фестивалима у земљи и регији.

"На успјешном раду и достојној презентацији културе Републике Српске, желим да се захвалим цијелом ансамблу Народног позоришта. На многаја љета", навео је Чубриловић у честитики коју је у своје и у име парламента упутио директору Народног позоришта Маји Додиг, редитељима, глумцима, драматурзима, сценографима, аквизитерима, сценским радницима и свим запосленим.