ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво25/09/2020

ГРАДОНАЧЕЛНИК ОРГАНИЗОВАО ПРИЈЕМ ЗА КАРАТИСТЕ КЛУБА "ШАМПИОН"

 

БИЈЕЉИНА, 25. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Градоначелник Бијељине Мићо Мићић организовао је данас пријем за каратисте бијељинског клуба "Шампион" који су на Првенству Републике Српске освојили четири златне медаље - двије екипне и двије појединачне.

 

Мићић је честитао младим спортистима и захвалио им што свој град представљају у најбољем свјетлу, потврђујући епитет Бијељине као града спорта, саопштено је из Градске управе.

"Клуб `Шампиони` су један од пет бијељинских карате клубова, што говори о популарности овог спорта у Семберији, а све клубове Градска управа финансијски подржава јер желимо да што више дјеце буде укључено у њихов рад и да се што више младих бави спортом", истакао је Мићић.

Милорад Марковић, предсједник Карате клуба "Шампиони", захвалио је градоначелнику за материјалну подршку коју Клуб годинама добија од Градске управе.

"Наша сарадња је годинама одлична, а са добрим резултатима `Шампиона` оправдавамо повјерење које нам је указано", рекао је он.

Марковић је навео да је Бијељина један од водећих центара каратеа и изразио наду да ће, захваљујући преданом раду и сталним тренинзима каратиста, тако и остати.

Пријему је присуствовао и Лазар Марковић, који је на Првенству Републике Српске освојио највише златних медаља – чак четири, у више од 12 мечева.