ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика29/09/2020

ВИШКОВИЋ: СРПСКА ДА БУДЕ ДЕСТИНАЦИЈА ПОЖЕЉНА ЗА ЖИВОТ

 

МОДРИЧА, 29. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић рекао је данас у Модричи да ће Влада Републике Српске наставити да помаже ову локалну заједницу и значајне инфраструктурне пројекте у наредном периоду као што је то радила и у протеклих 15 година са циљем да Српска буде дестинација пожељна за живот.

 

"Желимо да унаприједимо живот грађана, да Српска буде дестинација пожељна за живот, да нико одавдје не одлази и да тиме покажемо да се овдје може нормално живјети, функционисати и привређивати, у свом граду и у својој општини", рекао је Вишковић новинарима прије почетка састанка са представницима Општинског одбора СНСД-а у Модричи.

Вишковић је истакао да је Модрича једна од локалних заједница гдје је СНСД у континуитету на власти у посљедњих 15 и више година и да не види ниједан разлог да и послије 15. новембра не буде тако.

Кандидат ове странке за начелника општине Модрича Мара Милошевић захвалила је за сав допринос Владе овој општини.

"Ми врло добро знамо да су сви реализовани пројекти резултат рада СНСД-а, односно Владе Српске на челу са премијером Вишковићем", навела је она.

Посјетивши да је због епидемије вируса корона био обустављен рад многих фирми и у овој општини и у Српској, међу којима је Фабрика обуће "Алфа", она је рекла да је данас потврђено да ће бити исплаћени сви порези и доприноси како би све те раднице које су остале без посла могле да примају своје накнаде.

Милошевићава је захвалила Вишковићу на посјети и на свим одобреним капиталним пројектима који ће бити реализовани у наредних мјесец дана, изразивши наду за даљу сарадњу и подршку инфраструктурним пројектима.

Он је рекла да очекује побједу на локалним изборима, имајући у виду подршку лидера СНСД-а Милорада Додика, те потпредсједника странке Жељке Цвијановић и Радована Вишковића.

Састанку је пресуствовао вршилац дужности предсједника модричког Општинског одбора СНСД-а Јован Мишић.