ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика29/09/2020

КОВАЧЕВИЋ: У НОВЕМБРУ ПРОМЈЕНЕ, УГЉЕВИК И ЛОПАРЕ ДОБИЈАЈУ НОВЕ НАЧЕЛНИКЕ

 

УГЉЕВИК, 29. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Члан Главног изборног штаба СНСД-а и портпарол ове странке Радован Ковачевић изјавио је Срни да, након данашњег веома значајног састанка са представницима коалиције са нивоа Републике Српске и из Угљевика и Лопара, са сигурношћу може рећи да ће у ове двије локалне заједнице у новембру доћи до промјена и да ће добити нове начелнике.

 

"Ми смо се у потпуности увјерили да су становници и Лопара и Угљевика свјесни да је потребно да дође до много боље и квалитетније сарадње између ових локалних заједница и републичке власти, као и са представницима Републике Српске на нивоу заједничких институција а које, на искључиву штету грађана тих општина, није било и то захваљујући самовољи и искључивости актуелних начелника из СДС-а", истакао је Ковачевић.

Он је оцијенио да је то нешто што мора да се прекине у новембру, јер становници и Угљевика и Лопара дефинитивно треба да добију нове развојне пројекте и нову развојну шансу.

"То ће сигурно добити у сарадњи са Владом Српске и представницима Српске на нивоу заједничких институција", рекао је Ковачевић.

Он је нагласио да СНСД пружа максималну подршку кандидату ДНС-а за начелника општине Лопаре и посебно кандидата СНСД-а за начелника Угљевика Милутина Тасовца који је дефинтивно најбољи кандидат који та локална заједница у овом тренутку има.

"Милутин Тасовац је најбоље рјешење за будућност и за бољи живот општине Угљевик", поручио је Ковачевић.

Данашњем састанку у Угљевику присуствовали су и предсједник Главног изборног штаба Срђан Рајчевић, замјеник предсједника Игор Додик и секретар Главног изборног штаба Вања Малиџан.