ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво22/10/2020

НА ДНЕВНОМ РЕДУ ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА И ИЗВЈЕШТАЈА

 

САРАЈЕВО, 22. ОКТОБРА /СРНА/ - Савјет министара требало би данас да размотри информацију Министарства безбједности у Савјету министара у области миграција у БиХ за јули ове године.

 

На предложеном дневном реду су и извјештаји овог министарства о реализацији Акционог плана за отклањање идентификованих недостатака у систему спречавања прања новца и финансирања тероризма, те Акционог плана за провођење Стратегије БиХ за превенцију и борбу против тероризма за 2019. годину.

Предвиђено је и разматрање информације Министарства финансија и трезора у Савјету министара о стању јавне задужености БиХ на дан 30. јула, као и Годишњег ревизорског извјештаја о главним налазима и препорукама за 2019. годину и Извјештаја о обављеној финансијској ревизији извршења Буџета институција БиХ за 2019. годину.

Савјет министара требало би да размотри и финални извјештај о реализацији Акционог плана за реализацију приоритета из Аналитичког извјештаја Европске комисије, који је сачинила Дирекција за европске интеграције БиХ

Почетак сједнице, која ће бити одржана у згради институција БиХ, заказан је за 11.00 часова.