ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Избори 202026/10/2020

МИЛУНОВИЋ: ПОТЕНЦИЈАЛЕ СТАВИТИ У ФУНКЦИЈУ РАЗВОЈА

 

ШЕКОВИЋИ, 26. ОКТОБРА /СРНА/ - Члан Извршног одбора Социјалистичке партије /СП/ Душко Милуновић истакао је данас у Шековићима да је ова општина, као и Република Српска богата различитим потенцијалима који морају бити стављени у функцију развоја.

 

"Потребно је да радимо и да образоване и паметне људе ставимо у функцију развоја друштва. Пред вама је будућност, јаки сте. Морамо ићи на побједу, а побједа је ако се власт не може оформити без учешћа СП-а", рекао је Милуновић на састанку са члановима Општинског одбора СП Шековићи.

Он је истакао да је сигуран да ће СП направити велики искорак на предстојећим локалним изборима, саопштено је из ове политичке партије.

Носилац одборничке листе СП-а у Шековићи Сретко Гужвић рекао је да СП на предстојећим локалним изборима очекују да ће добити 10 одсто гласова од укупног броја, чиме ће освојити два одборничка мандата у Скупштини општине Шековићи.

Он је нагласио је да СП гради своје Шековиће, а да социјалисти морају на свом примјеру да покажу шта значи бити сложан.

"Сигуран сам да својом енергијом и знањем можемо погурати Шековиће путем развоја. Шековићи имају велике предиспозиције за развој и потенцијале у области вјерског туризма, сточарства. Требамо да искористимо компаративне предности, остајати овјде и развијати се", рекао је Гужвић.