ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Избори 202029/10/2020

СTЕВИЋ: ОЧЕКУЈЕМО УЧЕШЋЕ У ЛОКАЛНОЈ ВЛАСТИ НАКОН ИЗБОРА

 

ЛОПАРЕ, 29. ОКTОБРА /СРНА/ - Потпредсједник Социјалистичке партије /СП/ Далибор Стевић изјавио је вечерас да ова странка у Лопарама има континуитет и стабилност у раду, те изразио очекивање да ће СП након локалних избора бити дио власти у овој општини.

 

Стевић, који је у Лопарама присуствовао представљању одборничких кандидата ове странке, рекао је Срни да ова странка очекује три одборничка мандата и да буде значајан фактор приликом формирања власти у Лопарама.

Он је позвао грађане да се придржавају прописаних епидемиолошких мјера и да чувају здравље.

Носилац листе СП-а у Лопарама Цвјетко Томић изразио је очекивање да ће након избора социјалисти у овој општини имати три одборничка мандата, истичући да је на листи 70 одсто младих који су високообразовани.

"Откако постојимо, ми смо парламентарна странка у Лопарама, били смо и позиција и опозиција, и наш рад се квалификује као коректан за добробит становника нашег краја", поручио је Томић.

Он је подсјетио да је СП у претходном мандату била опозициона странка, али и да је била једна врста споне између локалне и републичке власти.

"Иницирали смо пројекте у мајевички крај преко наших министара у Влади Републике Српске и то грађани виде", рекао је Томић.

Он је изразио увјерење да ће, након ових избора, СП бити дио локалне власти.

"Свих 25 кандидата на листи наше странке су из Лопара. Желимо да останемо у својој општини, да градимо боље услове за живот свих и зато ће нам грађани дати подршку", поручио је Томић.