ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика17/01/2021

СНАЖАН ИМПУЛС БАЊАЛУЧКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ СНСД-а

 

БАЊАЛУКА, 17. ЈАНУАРА /СРНА/ - Лидер СНСД-а Милорад Додик назвао је снажним импулсом прелазак чланова бањалучког ДНС-а у СНСД који ће у наредном периоду одржати састанке у Градској организацији и изабрати ново руководство.

 

Додик је рекао да је ријеч о људима који су добродошли у СНСД, који ће радити на структури у овој организацији.

Он је додао да због његове болести то нису могли да учине раније, па су то данас урадили, те нагласио како се радује доласку ових људи у Градску организацију СНСД-а Бањалука.

"СНСД има намјеру да у наредних мјесец, мјесец и по дана одржи састанке у Градској организацији, да се изабере ново руководство Градске организације и да на тај начин кренемо у наше политичко организовање, политичко дјеловање у самој Бањалуци", рекао је Додик.

Он је навео да је задовољан чињеницом да је Боривој Обрадовић приступио СНСД-у, заједно са својим пријатељима.

"Ово је снажан импулс снази СНСД-а и ја сам захвалан њима на вољи и жељи да заједно са нама наставе свој политички пут, политичку борбу, интегрисани и окупљени око онога што је нама свима важно, а то је Република Српска, њена снага, стабилна и добра Бањалука, која се развија", рекао је Додик на конференцији за новинаре.

Он је истакао да је циљ СНСД-а да и у овим околностима, Бањалука треба да добије све оно што јој припада са становишта интервенције и подршке републичких институција.

"Бањалука не смије да пропусти прилику и шансу и мора да ојача. Само економски и политички јака Бањалука може да носи политичку утакмицу на нивоу БиХ о нашем статусу и ономе што је за нас важно", истакао је лидер СНСД-а.

Он је навео да данас у просторијама СНСД-а нису сви људи из ДНС-а који су постали чланови СНСД-а, јер због пандемије нису могли сви да дођу.

"У неколико наврата ћемо завршити ову причу, а када се процедура око израде чланских карата заврши, онда ћемо уприличити церемонију њихове додјеле", рекао је Додик.