ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика17/01/2021

ОБРАДОВИЋ: СНСД ПАРТИЈА КОЈА ИМА СНАГУ ДА ВОДИ СРПСКУ

 

БАЊАЛУКА, 17. ЈАНУАРА /СРНА/ - Боривој Обрадовић, бивши предсједник Градског одбора ДНС-а Бањалука, један од оних који је данас приступио СНСД-у, рекао је да ова партија има снагу да у временима када су присутни свакодневни притисци поведе и проведе Републику Српску.

 

"Залажемо се за политику градње, а не политику рушења, не критиковања и рушења појединица и ту смо се нашли заједнички језик са СНСД-ом. Залажемо се за укрупњавање политичке сцене, посебно када су у питању националне теме", рекао је Обрадовић.

Обрадовић је рекао да су послије данашњег потеза на добитку и они и СНСД.

"СНСД је добио младе људе, уз неког искуснијег политичког саборца, а ми смо добили најјачу политичку партију уз коју ћемо остварити оно што смо замисли, и остварити сав наш политички потенцијал", рекао је Обрадовић на конференцији за новинаре у Бањалуци.

Он је додао да су ту данас били присутни они који су остварили најбоље резутате на изборима, те најавио да ће у наредом периоду бити још много приступања.

"Заједно са овим људима, нико од нас се није истицао као нека медијска звијезда, сјели смо и донијели одлуку да изаберемо СНСД, јер сматарамо да је ово највећа и најснажнија партија у Републици Српској, а самим тим и у Бањалуци", истакао је Обрадовић.

Обрадовић је напоменуо да су прошли многе турбуленције у самом ДНС-у, да су од 2016. године у три-четири наврата покушавали да дигну тај одбор, у чему су и успијевали.

Предсједник Скупштине града Бањалука Младен Илић из СНСД-а изразио је задовољство што су, како је навео, овако квалитетни кадрови приступили СНСД-у и сигуно ће у наредном париоду уважити све њихове приједлоге и наставити континуиран развој Бањалуке и Републике Српске.

"Важно је напоменути да је клуб одборника СНСД-а у градској Скупштини јачи за два одборника. Такве договоре смо већ имали и мислим да ово неће бити престанак повећања броја људи и одборника СНСД-а у Скупштини града Бањалука", рекао је Илић.

Он вјерује да ће наредни период бити конструктиван када су у питању све странке већине у Бањалуци коју ће наставити да развијају.