ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Спорт27/02/2021

НАСTАВЉА СЕ ПРВЕНСTВО, ДАНАС ТРИ УТАКМИЦЕ

 

БИЈЕЉИНА, 27. ФЕБРУАРА /СРНА/ - Утакмицама 20. кола, овог викенда се наставља првенство у Премијер лиги БиХ, а данас ће бити одигране три утакмице.

 

Програм у Бијељини данас отварају ФК "Радник" и ФК "Вележ" од 15.00 часова.

Биће ово окршај два тима са различитим амбицијама, "Радник" жели добро да стартује овог прољећа и да што прије обезбиједи опстанак, јер након "Вележа" чека директног ривала у борби за опстанак, ФК "Младост Добој-Какањ", а популарни "Рођени" имају жељу да изађу у Европу.

Два часа касније ће ФК "Борац" у Бањалуци угостити сарајевски ФК "Олимпик", док се од 19.05 часова састају ФК "Зрињски" и ФК "Крупа" на стадиону под Бијелим бријегом.

За сутра су планирана два меча, најприје од 13.00 часова ФК "Младост Добој-Какањ" чека ФК "Широки Бријег", а од 13.30 часова играће ФК "Слобода" и ФК "Tузла Сити".

Вјечити дерби сарајевских ривала на Грбавици биће одигран у понедјељак, 1. марта, од 17:30 у ком ће Жељо покушати да побиједи и да бар мало унесе неизвјесности у првенство, с обзиром да ФК "Сарајево" тренутно има девет бодова од најближег пратиоца, управо ФК "Жељезничар".

Tабела пред наставак првенства М:тел Премијер лиге БиХ: ФК "Сарајево" 45, ФК "Жељезничар" 36, ФК "Широки Бријег" 34, ФК "Вележ" 33, ФК "Борац" и ФК "Зрињски" по 32, ФК "Tузла сити" 27, ФК "Слобода" 22, ФК "Младост ДК" 19, ФК "Радник" 15, ФК "Крупа" и ФК "Олимпик" по 13.