ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника20/10/2021

УХАПШЕНО ШЕСТ ЛИЦА ЗБОГ КРАЂЕ ВОЗИЛА

 

БАЊАЛУКА, 20. ОКТОБРА /СРНА/ - Припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске ухапсили су данас шест лица која се доводе у везу са криминалном структуром која је дужи период на подручју Сарајева, Добоја и Тузле вршила кривична дјела у вези са крађом возила.

 

Ухапшена су лица чији су иницијали Ж.К. из Бањалуке, С.Р. из Лакташа, С.П. из Милића, М.Т. из Пала, те М.М. и В.К. из Сокоца

Током досадашњих активности полицијски службеници су на подручју Бањалуке, Добоја и Источног Сарајева извршили претресе на 15 локација и пронашли седам возила за која постоји сумња да су украдена на подручју БиХ и земаља Европске Уније.

Срна незванично сазнаје да су ухапшени Желимир Кнежевић, Стеван Ресановић, Мирослав Милинковић, Владимир Крсмановић, Срђан Пржуљ и Марко Трифковић.

Акција је изведена под надзором Тужилаштва БиХ, а ухапшени су осумњичени да су извршили кривично дјело орагнизовани криминал у вези са кривичним дјелом тешка крађа.

Наведене активности реализује Управа за организовани и тешки криминалитет у сарадњи са полицијским управама Добој и Источно Сарајево, те МУП-овима Кантона Сарајево и Кантона Тузла. У акцији учествују и припадници Полицијске управе Бањалука.

У МУП-у наводе да се наставља даљи рад у вези документовања наведених кривичних дјела.


 

 

Улогујте се
Корисник:
Лозинка: